به گزارش فولادنام به نقل از ایلنا، محسن سلیمانی کارشناس بومیسازی و مهندسی قطعات و تجهیزات فولاد هرمزگان بیان کرد: بر اساس برنامههای تکلیف شده به واحد بومیسازی در راستای اهداف استراتژیک سازمان و بر طبق روند بومیسازی جهت تأمین قطعات و تجهیزات استراتژیک که تأمین آنها میسر نیست و ارزبری زیادی برای سازمان و کشور دارد، بر آن شدیم که الکتروموتور پمپ اسکیل پیت ریختهگری که توان آن ۲۰۰ کیلووات و در رده الکتروموتورهای MV و از نوع عمود کار است را توسط صنعتگران توانای داخلی بومیسازی کنیم.
وی افزود: پس از بررسیهای صورت گرفته در این خصوص، سازندگان توانا را شناسایی و روند استعلام و ساخت آن را در خردادماه سال ۱۴۰۱ شروع کردیم. با توجه به حساسیت این الکتروموتور در روند تولید، پس از ابلاغ سفارش به سازنده از مراحل ساخت آن بازدید به عمل آمد و تستهای نهایی الکتروموتور در کارخانه سازنده انجام شد و مورد تأیید قرار گرفت.
کارشناس بومیسازی و مهندسی قطعات و تجهیزات فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: در روند بومیسازی جهت حصول اطمینان بیشتر از عملکرد تجهیز، تأیید نهایی آن منوط به تست گرم تجهیز در محل اصلی خود است که این امر نیز با همکاری واحد تعمیرات ریختهگری در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ با حضور نماینده سازنده صورت پذیرفت و تست عملکردی این الکتروموتور با موفقیت انجام شد. شایانذکر است از محل بومیسازی این الکتروموتور مبلغ ۷۵ هزار دلار صرفهجویی ارزی محقق شد.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست