به گزارش فولادنامه به نقل از ایرنا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه درباره تغییرات صورتگرفته در مدیریت و عملکرد این شرکت بزرگ در دولت سیزدهم توضیح داد و گفت: در ابتدای شکلگیری دولت آقای رئیسی عزم جدی دولت بر رشد اقتصادی در کنار پاکدستی و مبارزه با فساد بود. این موضوعات از وعدههای دولت به مردم هم بود و با توجه به اهمیت بنگاههای بزرگ اقتصادی، فولاد مبارکه از اولین مجموعههایی بود که تغییرات در آن صورت گرفت.
یاسر طیبنیا با اشاره به انتصابش به عنوان مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در مهرماه سال ۱۴۰۰ بیان کرد: انتخاب بنده با دو ماموریت اصلی بود. ماموریت اول ایجاد شفافیت، حاکمیت پاکدستی و مبارزه با فساد و ماموریت دوم به اوج رساندن تولید و توسعه پر شتاب فولاد مبارکه بود.
تاکنون بیش از ۵۰ مدیر تغییر کردهاند
مدیرعامل شرکت فولاد فولاد مبارکه به اقداماتش در ۱۱ ماه گذشته اشاره کرد و گفت: از بدو ورود و طبق هماهنگی با دستگاههای نظارتی ما اصلاحات و تغییرات مدیریتی را آغاز کردیم. ابتدا افراد فاقد صلاحیت، کسانی که شرایط احراز مسئولیت را نداشتند یا افرادی که با سفارش در مناصب قرار داشتند را کنار گذاشتیم. مجموع این موارد بیش از ۵۰ مورد از تغییرات ده ماه گذشته را شامل میشود.
وی با بیان این که مبارزه با فساد از نقاط قوت و افتخار نظام ماست، افزود: ما به عنوان مدیران این صنعت خودمان مدعی مبارزه با فساد هستیم. فولاد مبارکه در این مدت برای برخورد با تخلف و فساد منتظر دستگاههای نظارتی نمانده است. ما نهادهای نظارتی از جمله مجلس محترم را یاریگر خودمان در انجام وظایف میدانیم و تا کنون هم نهایت همکاری را داشته و داریم. در این مدت مواردی که با تخلف روبرو شدیم را ابتدا خودمان برخورد و در مرحله بعد راسا از طریق دستگاه قضایی پیگیری کردیم.
با دستور رئیسجمهور با تخلفات قطعی پیش از رسیدگی قضایی برخورد میشود
طیبنیا درباره گزارش مجلس از تخلفات فولاد مبارکه در دولت گذشته هم گفت: گزارش منتشر شده در خصوص تحقیق و تفحص مربوط به دوره قبل از استقرار دولت جدید بوده و اتفاقا ما خودمان مطالبهگر انجام اصلاحات و برخورد با تخلفات در شرکت فولاد مبارکه هستیم. اکنون نیز طبق دستور ریاست محترم جمهور هر بخشی از گزارش منتشر شده قطعیت یابد، پیش از برخورد دستگاه قضایی و در چهارچوب اختیارات، خودمان با آن برخورد خواهیم کرد.
بزرگترین آفت صنعت، سیاستزدگی است
وی با بیان این که یکی از مهمترین آسیبهای مجموعههای اقتصادی، سیاسیکاری و ورود افراد سیاسی به مسائل و تصمیمات بنگاهداری است، بیان کرد: بزرگترین آفت صنعت امروز سیاستزدگی است. تعهد افراد سیاسی به افرادی که آنان را سر کار آوردهاند منشا مشکلات زیادی برای مجموعههای اقتصادی است.
طیبنیا از توسعه شرکت فولاد مبارکه در دولت سیزدهم با کنار گذاشتن مدیران سفارشی و سیاسی خبر داد و اضافه کرد: همه باید بپذیریم تخصص معیار اول انتصاب افراد به مسئولیتها باشد. رشد ۱۰ درصدی تولید و سرمایهگذاری ۱۸۰ هزار میلیارد تومانی در پروژههای زیرساختی و توسعهای از جمله ثمرات حاکمیت نگاه تخصصی و دوری از سیاستزدگی در دوره جدید مدیریتی فولاد مبارکه است.
مطالب مرتبط