مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان مطرح کرد

امین ابراهیمی در حاشیه بازدید از شرکت صنعتی معدنی توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو) اظهار داشت: نزدیک به ۲۵ درصد نیاز گروه فولاد خوزستان از طریق شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد در حوزه تولید کنستانتره و گندله تامین می‌شود. ظرفیت تولید کنسانتره و گندله سیمیدکو ۲.۵ میلیون تن در سال است که باید تلاش کرد ظرفیت شرکت به پنج میلیون تن برسد و پروژه‌ها را بر همین مبنا باید به سرانجام رساند.
ظرفیت تولید سیمیدکو ۲ برابر می‌شود

به گزارش فولادنامه، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در بازدید از شرکت صنعتی معدنی توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو)، نقش این شرکت را در تامین مواد اولیه کلیدی دانست.

روز یکشنبه نهم مردادماه ۱۴۰۱ امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان از شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو) بازدید و نقش این مجموعه را در تامین مواد اولیه کلیدی خواند.

ابراهیمی در این بازدید ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های مختلف تولید، بهره‌برداری، توسعه و مسئولیت‌های اجتماعی در شرکت سیمیدکو اظهار داشت: شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو) به عنوان یکی از شرکت های تابعه فولاد خوزستان نقش موثری در تامین مواد اولیه ایفا می نماید.

او افزود: شرکت فولاد خوزستان با تولید ۳/۸ میلیون تن شمش، رتبه دوم فولاد کشور را در اختیار دارد، در سال گذشته با تولید ۳/۳ میلیون تن و صادرات ۶۰ درصدی، ۱.۴ میلیارد دلار برای کشور ارزآوری داشتیم. این دستاورد علیرغم محدودیت های برق و گاز، نشان از همت بلند مدیران و کارکنان گروه فولاد خوزستان دارد.

او با بیان اینکه جایگاه شرکت سیمیدکو حیاتی و اساسی است، افزود: این اعداد و ارقام، جایگاه شرکت سیمیدکو را در زنجیره ارزش نمایان می سازد؛ نزدیک به ۲۵ درصد نیاز گروه فولاد خوزستان از طریق شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد در حوزه تولید کنستانتره و گندله تامین می‌شود.

ابراهیمی با اشاره به هلدینگ فراگیر در نظام حاکمیتی فولاد خوزستان اظهار داشت: در این مجموعه بحث سیاست‌گذاری و کنترل‌های مالی و استراتژی در حال تدوین است. در این نظام حاکمیتی، شرکت‌های تولیدی مانند سیمیدکو و صنعت فولاد شادگان حضور دارد؛ همچنین در این زنجیره، شرکت‌های مشاور و خدماتی با توجه به نیاز سازمان و هلدینگ فولاد خوزستان، فعالیت مستمر دارند. بنا داریم در آینده با اجرای طرح‌های توسعه به تولید ۱۳/۶ میلیون تن در افق ۱۴۱۰ و سهم ۲۵ درصدی از تولید فولاد کشور برسیم.

او گفت: نگاه فولاد خوزستان به شرکت های تابعه، به عنوان واحدهای تولیدی، خدماتی و مشاور، یک نگاه نظام مند بوده و این مجموعه ها در کنار دست تولید در فولاد خوزستان قرار گرفته اند و باید متناسب با سیاست‌های فولاد خوزستان حرکت کنند. در واقع استراتژی کلان از سوی فولاد خوزستان برای مجموعه های تابعه تعریف می‌‌ شود و با کمک پتانسیل‌های زیرساختی، نرم افزاری، مغز افزاری، مالی، منابع انسانی و غیره، نیازهایمان را مرتفع خواهیم کرد.

مدیرعامل فولاد خوزستان با اشاره به اتفاقات سال جاری و افزایش هزینه‌ها گفت: در بازارهای جهانی، محصولات از سوی بعضی تولیدکنندگان نظیر روسیه با قیمت‌ نزولی عرضه می شود؛ و با توجه به افزایش هزینه ها در داخل کشور، سود آنچنان برای شرکت های صادرات محور حاصل نخواهد شد.
این روند متاسفانه تمام حلقه‌های زنجیره ارزش فولاد را درگیر خواهند نمود. اولین پیامد آن هم کاهش نقدینگی است. شرکت فولاد خوزستان در همین راستا، یک سیاست شصت – چهل را پیاده سازی کرده است که چهل درصد تمرکز بر روی کاهش هزینه‌ها و شصت درصد افزایش درآمدها را شامل می شود. این سیاست برای برون رفت از وضعیت فعلی است؛ چون محصول فولاد خوزستان تحت تاثیر قیمت‌های جهانی است. انتظاری که از مجموعه سیمیدکو می رود این است که این سیاست را پیاده سازی نماید.

مدیرعامل فولاد خوزستان ادامه داد: شرکت مشاور مهندسین پیشگامان صنعت فولاد جنوب با همه توان در کنار شرکت سیمیدکو با در منطقه سنگان حضور پیدا کرده است. باید از تجربه و دانش کارکنان این مجموعه برای رسیدن به اهداف برنامه ریزی شده، استفاده شود.

او با اشاره به تولید ۲/۵ میلیون تن کنستانتره و گندله در شرکت سیمیدکو، تاکید کرد: باید تلاش کرد که ظرفیت شرکت به پنج میلیون تن برسد؛ پروژه‌ها را بر همین مبنا باید به سرانجام رساند.

ابراهیمی در پایان با اشاره به انتظارات در حوزه‌های مختلف مانند منابع بانکی، ساختار مالی و افزایش سرمایه شرکت، جذب نیرو و دستورالعمل و فرآیندها، توصیه‌هایی را بیان نمودند.



منبع: چیلان آنلاین

مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین