با مشارکت ۷۶ درصدی در نظام پیشنهادها حاصل شد؛

مشارکت ۷۶ درصدی کارکنان فولاد هرمزگان در نظام پیشنهادها و ارائه بیش از ۲۰ هزار پیشنهاد سازنده از سوی آن‌ها که به حل بسیاری از چالش‌های فنی شرکت انجامیده است، از تعلق‌خاطر سازمانی کارکنان و حاکم شدن فرهنگ تعالی سازمانی در تمامی سطوح شرکت خبر می‌دهد.
ارائه بیش از ۲۰ هزار پیشنهاد سازنده از سوی کارکنان فولاد هرمزگان

به گزارش فولادنامه، مدیر مهندسی صنایع شرکت فولاد هرمزگان، ضمن تأیید این خبر، در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی گفت: شرکت فولاد هرمزگان به‌عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در بهره‌گیری از نظام پیشنهادها، ضمن جلب مشارکت حداکثری کارکنان در این نظام، توانسته است بسیاری از چالش‌های فنی و فرایندی خود را حل کند؛ به همین منظور در آیینی‌هایی از نفرات و کمیته‌های برتر و همچنین از پیشنهاد برتر در جلسه کمیته عالی تحول شرکت با حضور جمعی از معاونان و مدیران تجلیل و زمینه‌های تشویق حداکثری کارکنان برای حضور بیش‌ازپیش در این فرایند فراهم شد.

ایجاد ارزش‌افزوده برای سازمان با شرکت کارکنان در نظام پیشنهادات
به گفته مرضیه حمیدی، نظام پیشنهادها یکی از مهم‌ترین ابزارهای بهبود مستمر در سازمان‌هاست و به افراد این امکان را می‌دهد که به‌صورت خلاقانه درباره مسائل مربوط به شغل و واحد خود بیندیشند و پیشنهادهایی ارائه دهند که با ایجاد ارزش‌افزوده برای سازمان همراه شود. البته با اینکه پیشنهادها به حوزه کاری فرد و واحد مربوطه محدود شده است، اما این نظام توانسته بهبودهای چشمگیری را در بخش‌های مختلف سازمان به ارمغان آورد.

وی افزود: نظام پیشنهادها که بر پایه رویکرد کایزن طراحی شده، یکی از ابزارهای کارآمد برای تحقق بهبودهای تدریجی و پایدار به شمار می‌رود و بهبودهایی که این نظام ایجاد می‌کند، نه‌تنها در واحدهای کوچک، بلکه در کل سازمان تأثیرگذار است و باعث رشد و ارتقای عملکرد کلی می‌شود.

مدیر مهندسی صنایع شرکت فولاد هرمزگان با بیان اینکه امسال دومین سال متوالی است که از همکارانی که در نظام پیشنهادها مشارکت فعالی داشته و نتایج چشمگیری به دست آورده‌اند، قدردانی می‌کنیم، افزود: این اقدام نه‌تنها قدردانی از تلاش‌های آن‌هاست، بلکه موجب ایجاد انگیزه در سایر همکاران برای مشارکت در حل مسائل سازمان و دغدغه‌مندی آن‌ها نسبت به حل مشکلات و مسائل شرکت می‌شود.

طراحی پروژه‌های بهبود و دستاوردهای قابل‌توجه برای فولاد هرمزگان با اجرای نظام پیشنهادات
رئیس تضمین کیفیت و استراتژی‌های شرکت فولاد هرمزگان نیز درباره نقش، اهمیت و دستاوردهای نظام پیشنهادها برای شرکت فولاد هرمزگان گفت: نظام پیشنهادها از سال ۱۳۹۲ در شرکت مستقر و در سال ۱۳۹۸ سیستم اطلاعاتی مرتبط با آن طراحی و پیاده‌سازی شد. در ادامه مسیر، این سیستم در سال ۱۴۰۱ به‌روزرسانی شد و بر اساس مدل ملی سازمانی، عارضه‌یابی جامعی انجام گرفت. این فعالیت‌ها منجر به طراحی پروژه‌های بهبود مؤثری شدند که بسیاری از آن‌ها اجرایی شده‌اند و دستاوردهای قابل‌توجهی برای سازمان به همراه داشته‌اند.

سید حمزه سیدمحسنی، تصریح کرد: تاکنون از رویکردهای مختلفی همچون «بذر پیشنهاد» و «بارش افکار» بهره برده‌ایم. این روش‌ها کمک کرده‌اند تا تعداد بیشتری از کارکنان ایده‌های خود را مطرح کنند و در نتیجه به تحقق اهداف سازمان نزدیک‌تر شویم. امسال دو رویکرد جدید، شامل رویکرد مروجین پیشنهاد و رویکرد تیم‌های هم‌اندیشی نیز با هدف تقویت تعاملات گروهی و افزایش کارایی نظام پیشنهادات به این فرایند اضافه شده است.

حضور ۷۶ درصد از کارکنان در نظام پیشنهادها و اجرایی شدن بیش از ۷۵ درصد پیشنهادها
رئیس تضمین کیفیت و استراتژی‌های شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به عملکرد نظام پیشنهادها در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد: سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پیشنهاد از سوی کارکنان ثبت شد. حدود ۷۶ درصد از همکاران در این فرایند مشارکت داشتند و سرانه پیشنهادها به ۱۴ پیشنهاد برای هر نفر افزایش یافت. همچنین بیش از ۷۵ درصد از پیشنهادهای ثبت‌شده اجرایی شدند. این نتایج نشان‌دهنده کیفیت پیشنهادها و تعهد کارکنان به بهبود سازمان است.

وی بیان کرد: افتخار ما این است که شرکت فولاد هرمزگان یکی از پیشروترین شرکت‌های کشور در حوزه نظام پیشنهادها شناخته می‌شود. این موفقیت مرهون مشارکت گسترده کارکنان و تعهد سازمان به اجرای بهبودهای مستمر است.

 

در سال ۱۴۰۲ نفرات زیر به‌عنوان برترین‌های نظام پیشنهادها شرکت انتخاب شدند و از آن‌ها تقدیر شده است:

مشارکت‌کنندگان برتر: ۱- هوشنگ جمالی؛ ۲- عباسعلی براهیمی؛ ۳- میثم دهقانی دشتابی.

رؤسای کمیته‌های برتر: ۱- سعید الهی دوست؛ ۲- محمد سلطانی؛ ۳- جواد قراگوزلو.

دبیران برتر کمیته‌های نظام پیشنهادات: ۱- آزاد عباس زاده؛ ۲- علی زیباپور؛ ۳- ایوب گودرزی.

پیشنهاد برتر: ایوب گودرزی با پیشنهاد «ارتقای بهره‌وری تولید با کاهش زمان تخلیه تا تخلیه کوره‌های قوس از ۷۱ دقیقه به ۶۷ دقیقه»

کمیته دارای بیشترین پیشرفت نسبت به سال قبل: مدیریت امور عمومی با ۳۳۸ درصد پیشرفت (یوسف صالحی، مهدیه ستائی مختاری).



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین