مدیرعامل فولاد خوزستان در جمع بسیجیان:

امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان هفتم آذرماه ۱۴۰۳ در دیدار جمعی از بسیجیان حوزه مقاومت بسیج شهید بقایی از پای کار بودن بسیجیان در عرصه‌‌های مختلف گفت و افزود: هر ساله  به مناسبت هفته بسیج تجدید بیعتی با بسیجیان صورت می گیرد و مسائل تولید و صنعت را به اشتراک می‌گذاریم و با روحیه جهادی و همکاری یک به یک بر مشکلات فائق می‌شویم. در مجموعه صنعتی فولاد خوزستان روحیه بسیجی یعنی خدمت بی‌منت، که در آن جلب رضایت خداوند حاکم است.
فولاد خوزستان با اجرای طرح‌های توسعه آینده را امروز می‌سازد

به گزارش فولادنامه، ابراهیمی از جاری بودن تفکر بسیجی در مجموعه عظیم فولاد خوزستان گفت و افزود: از ویژگی‌های این قشر می‌توان به کارکرد عملیاتی در جبهه تولید اشاره کرد. در شرایطی که صنعت فولاد با ابزارهای مختلف تحریم، تهاجم اقتصادی، حملات سایبری و ... از سوی دشمن مورد هجوم قرار گرفت، بسیج و بسیجی میدان‌دار مقابله با مشکلات بودند. زمانی وابستگی تولید هر تن فولاد به خارج از کشور ۱۵۰ دلار بود، این مقدار امروز به ۴۰ دلار رسیده است. نقش این نهاد مردمی در مدیریت بحران و مقابله با چالش های با منشأ داخلی و خارجی از دیگر کارکردهای بسیج است.

مدیرعامل فولاد خوزستان از تداوم توسعه فولاد خوزستان خبر داد و اظهار داشت: علی‌رغم عقب‌ افتادن برخی پروژه‌ها در گذشته، توسعه و اجرای پروژه‌هایی که آینده مجموعه را تامین می‌کند، ادامه داشته است. مگامدول زمزم سه که به دست رئیس‌جمهور فقید افتتاح شد، نمونه بارز طرح‌های توسعه فولاد خوزستان است. بهره‌برداری از این ابرطرح نتیجه روحیه بسیجی در کارکنان و مسئولان فولاد خوزستان است. مسئولیت‌هایی اجتماعی را خارج از نگاه اقتصادی، برای پایداری مجموعه در سرلوحه فعالیت‌هایمان قرار دادیم. این مهم با همراهی بسیج اتقاق افتاد.

ابراهیمی توسعه منابع انسانی را رکن اصلی آینده‌نگری دانست و افزود: تعلق و تعهد سازمانی از سوی کارکنان این امکان را به سازمان می‌دهد، که در هر شرایطی کارکنان را در کنارش داشته باشد. در بازدیدی که از خط تولید انجام شد، تعهد و تعلق را در عمل و در چهره‌ی کارکنان دیدم. نکته مهم‌تر اقدامات موثری است که در حوزه تاب‌آوری و جهاد اقتصادی اتفاق افتاد. صنعت فولاد تاثیر ۵ درصدی در تولید ناخالص ملی دارد. سهم فولاد خوزستان با ظرفیت تولید چهار میلیون تُن در سال در یک خانواده‌ی ۱۷ هزار نفری، یک‌ درصد است.

وی با اشاره به جمله‌ای از زبان شهید همت ادامه داد: جمله‌ی شهید ابراهیم همت که گفته‌اند: هر وقت در مناطق جنگی راه را گم کردید، نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را می کوبد، همان جبهه خودی است، درباره‌ی شرکت فولاد خوزستان صدق می‌کند. شرکتی که آماج حملات دشمن است، تحریم در سال‌های گذشته، حمله‌ سایبری با هدف ایجاد اختلال در تولید و در نهایت تحریم مستقیم از سوی آمریکا پس از اجرای وعده‌ی صادق دو. آری فولاد خوزستان خار چشم دشمنان است.

مدیرعامل اشاره‌ای به چالش‌های فولاد خوزستان کرد و گفت: در سال‌های اخیر شرکت فولاد خوزستان در بحث تامین انرژی با مشکلات بسیاری مواجه بوده است. محدودیت‌هایی که در تابستان به شکل برق و در زمستان با ترکیبی از محدودیت‌های گاز و برق نمود پیدا کرد. تابستان امسال را به دلیل محدودیت‌های برق و علی‌رغم آمادگی، تنها با ظرفیت ۷ درصد تولید پشت سر گذاشتیم. برای تامین هزینه‌ها ماهیانه به ۹ هزار میلیارد تومان نیاز داریم، محدودیت‌ها باعث شد این چند ماه کمتر از ۲ هزار میلیارد داشته‌ باشیم. شاید اگر این مشکل در چند سال گذشته اتفاق می‌افتد تبدیل به بحران می‌شد، اما روحیه بسیجی و‌ همراهی کارکنان مانع شد.

ابراهیمی ادامه داد: هر پروژه‌ای که تعریف می‌شود، باید پیوست داشته باشد. طرح‌های توسعه باید با نگاه سی سال آینده باشد. باید شرایطی فراهم کنیم که نسل بعدی هم از این مجموعه ارتزاق کنند و با تامین کیفیت زندگی مردم همراه باشد. با پیگیری‌های مستمر و پس از یکسال توانستیم، زمین نیروگاه برق تجدیدپذیر با ظرفیت ۶۰۰ مگاواتی را تهیه کنیم. فاز اول نیروگاه با ظرفیت ۲۰۰ مگاوات آغاز شده و امیدواریم تا پایان سال راه‌اندازی شود. در تامین و ساخت پنل‌های خورشیدی ورود کردیم. مجموعه پروژه فولاد سازی شادگان که ده سال گذشته تنها ۳۰ درصد پیشرفت داشته امروز و به همت جوانان متخصص، با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال اتمام است و تا پایان سال اولین شمش از این کارخانه خارج می‌شود. فولاد خوزستان با اجرای طرح‌های توسعه آینده را امروز می‌سازد.
مدیرعامل فولاد خوزستان تزریق روحیه ناامیدی را حربه دشمن دانست و افزود: دشمنان از هر ترفندی برای توقف تولید و ایجاد یاس و ناامیدی میان کارکنان و ذینفعان استفاده می‌کند. اما روحیه کار گروهی و تعلق سازمانی در کنار تفکر بسیجی سد محکمی در برابر دشمن است.

مجموعه‌ فولاد خوزستان سربلند و فعال با تفکر توسعه به پیش می‌رود. محیط زیست یکی از بحث های مهم است. زمانی این مجموعه کیلومتر ده جاده اهواز بود و امروز شهر فولاد خوزستان را احاطه کرده که باعث الزاماتی برای شرکت شده است. اجرای پروژه‌ وین فنسینگ که در کشور منحصر به فرد است، سرمایه‌گذاری ۸۰۰ میلیارد تومانی را به همراه داشته است. این طرح برای اولین بار در کشور با ساخت پایه‌هایی به ارتفاع ۳۸ متر و به منظور جلوگیری از انتشار گرد و غبار در دست اجراست. طرحی که پیش از این تنها در دو کشور اجرا شده است. طرحی که در صورت اجرا تا ۸۵ درصد انتشار گرد و غبار را کاهش می‌دهد.

ابراهیمی نوآوری و استفاده از فناوری‌های را جز راهبرهای اصلی فولاد خوزستان دانست و افزود: در بحث استفاده از هوش مصنوعی به منظور افزایش بهره‌وری و‌ کاهش توقفات جز اولین مجموعه‌ها بودیم. شرکت تافکو از شرکت‌های تابعه در حوزه بومی‌سازی فعال است. به مدیران شرکت تاکید شده، هر محصولی شامل تجهیز و یا دانش فنی در مجموعه فولاد خوزستان بومی‌سازی شد، به کالای تجاری تبدیل شود و مالکیت‌ معنوی آن به نام شرکت ثبت شود. مرکز نوآوری در شرکت تافکو با هدف جمع‌آوری ایده‌ها تاسیس شد. حرکت به سمت اقتصاد چرخشی را شروع کردیم. طرحی در شرکت در حال اجراست که پسماندهای مجموعه را به محصول تبدیل می‌کند.

وی در پایان گفت: شرکت فولاد خوزستان پایدار و استوار است و همواره‌ در مسیر توسعه گام‌های بلند برمی‌دارد. واقعیت را در میدان تولید دنبال کنید و به فضاسازی و وارونه‌سازی دشمن توجه نکنید.

پیش از سخنان مدیرعامل فولاد خوزستان، مهدی علیدادی فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید بقایی از فعالیت‌ هفت پایگاه بسیج در مجموعه فولاد خوزستان گفت و افزود: هدف بسیج هم‌افزایی و تاثیرگذاری موثر بر خط تولید است. ماموریت بسیج خدمت است؛ خدمت به مردم و برای مردم. بسیجیان فولاد خوزستان همواره دغدغه‌‌مند پایداری تولید هستند. در سخنان مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دیدار با بسیجیان کشور که در پنجم آذرماه برگزار شد، بر دو اصل خداباوری و خودباوری تاکید شد. دو اصلی که در شرایط سخت محدودیت‌های انرژی از سوی کارکنان فولاد خوزستان در عمل دیده شد.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین